I made this widget at MyFlashFetish.com.

Saturday, October 1, 2011

LOVE in silent mood



akhir2 ni byk aku bce post psl cinte kt blog yg aku FOLLOW...aku nk kongsi tapi aku sndiri tgh SINGLE..haha..xpela..aku pon tgh ade mood nk story skit ni psl LOVE IN SILENT MOOD..mengikut pengalaman aku la kan,aku ni klu ske kt org mmg aku xkan bgtau SI DIE n org len..mgkin org yg rapat ngn aku jew tau..haha..smpi skunk aku still dlm MOOD mcm ni..xreti nk EXPRESS FEELING kt org..

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------
             sgt pelik bile di igt kan balik..dulu aku benci giler dgn KO sbb ko ni sombong..xreti nk tgur org lgsg..aku punyer la bwt lawak pon,ko setakat SENYUM SINIS jew..tapi bile ade satu saat ni,ko tegur aku time sumeorg tgh BZ..aku jadi TERKEDU sekejap..mgkin sbb suara ko dalam kategori COMEL la jugak..lepas jew dr peristiwa aritu,kite tros kontek smpi skunk..

         aku xtau ape STATUS ko skunk..tapi aku mmg dh TERSUKE kt ko..gaya ko sgt la STYLO tapi xOVER..aku ske bile time kite lepak2 mkn..lg2 time bulan PUASA..aku xkan lupe sume bnde yg ko buat kt aku sepanjang bulan uh..klu time cuti n tgh FREE mzti kite rajin kontek..aku ske bile tgk msg ko yg masuk..:D
lepas ni aku mzti RINDU ko klu ko belajar jauh2..

       aku ase sgt SELESA bile lepak n borak ngn ko..perangai ko pon sgt la SWEET..aku ske tgk cara ko layan pompuan ..ko sgt HORMAT kepada kaum pompuan ni..jarang la nk cr laki mcm tu zaman skunk ni..aku tau ko xkan tau yg aku ni TERSUKE kt ko sbb aku xpna bgtau sesape pon..n aku xnk ko tau..sbb aku MALU..aku cume takot klu satu saat kite xkan JUMPE LAGI,mgkin aku akn ase kehilngan ko sgt2..aku arap kite akan berkawan smpi bile2..

* klu suatu saat aku xd khabar berita utk ko,itu xbermaksud aku xnk kawan ngn ko lagi..aku cume nk beri ruang ko berbahagia dgn org lain..aku xnk SPOILKAN kebahagian yg ko tgh alami..
bialah aku sorg jew tau perasaan aku terhadap ko..

2 comments:

  1. thx kelly..klu ade jodoh sy dgn die...insyaallah sy akn dpt die..:D

    ReplyDelete